Europska turneja Quasi Quasi 2

Kroz uspješnu suradnju netlabelova Kaiserlabel i Gentlejunk NetLabel ostvaren je 2008. godine izuzetan glazbeni album nekonvencionalne glazbe pod nazivom Quasi Quasi. Ovaj je album 2010. izdala glazbena izdavačka kuća Narrominded iz Nizozemske. Ovo je izdanje dobilo vrlo dobre kritike i potaklo spomenute netleblove iz Hrvatske i Nizozemske da nastave suradnju koja je rezultirala programom provedenim ove godine između 08. i 29. srpnja.

Leklerx i Borstlap u prostorijama Melodyline

U ovo su se vrijeme održale zajedničke vježbe glazbenika Gijsa Borstlapa iz Nizozemske, Mikaela Swazirofskog iz Finske i Krune Jošta sa gostima Robom Leklerxom iz Nizozemske. Vježbe i snimanja su se održala u studijima Melodyline i MUZYQ STUDIO’S, oba u Amsterdamu.

Jošt izvodi “I Love Noise” u Zaal100

Rad Krune Jošta pod nazivom “I Love Noise” izveden je uživo na internet radiju Red Light Radio. Kaiser festival održao se potom u prostorijama klubova Zaal100 i OCII 17. i 18. srpnja.


“In horas” festival, Italija

Nakon festivala usljedila je glazbena turneja na kojoj su Gijs Borstlap, Mikael Swazirofski i Kruno Jošt izvodili glazbu u Zurichu; na In horas festival u Luserna San Giovanni te u galeriji La Camera, Venecija.

Koncert u galeriji La camera, pored Islandskog paviljona na Venecijanskom bijenalu

U Hrvatskoj, preko Saveza Udruga Klubtura sa glazbenicima Nrayan i Karmakumulator ovi su glazbenici svirali i u ITD-u u Zagrebu, klubu Skwhat u Sisku te u klubu Place u Rijeci.

Rooi Waas u SKWATH, Sisak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *